Mes rūpinamės Jūsų duomenų saugumu. Vertiname Jūsų pasitikėjimą mumis ir esame įsipareigoję saugoti bei atsakingai tvarkyti Jūsų asmens duomenis.

Slapukas – tai nedidelis informacijos failas, atsiųstas į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį (pavyzdžiui, mobilųjį telefoną) Jums besilankant atitinkamoje interneto svetainėje, ir išsaugomas Jūsų naršyklėje. Slapukas yra atsiunčiamas į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį tam, kad išsaugotų duomenis, o bendrovė, atsakinga už šio slapuko diegimą, galėtų juos atkurti ir atnaujinti.

INVEGA interneto svetainėje naudojami slapukai:

Naudojimo vieta Pavadinimas Paskirtis Galiojimo laikas
invega.lt pll_language Naudojamas svetainės kalbos pasirinkimui fiksuoti Metai
invega.lt _gat, _gid, _ga Naudojamas informacijai
apie interneto svetainės
lankomumą rinkti
Metai
invega.lt inv_shown Naudojamas saugoti informacijai apie vartotojo sutikimą su svetainės slapukų politika 2 Metai

Pasirinkti priimamus slapukus ar atsisakyti tam tikrų slapukų galite bet kada pakeitę savo naršyklės nustatymus. Kiekviena naršyklė turi skirtingą nustatymų pritaikymo metodą. Jeigu reikia, pasinaudokite savo naršyklės žinyno funkcija, kad tinkamai pasirinktumėte nustatymus.

Jūs turite teisę gauti iš INVEGA informaciją apie tvarkomus Jūsų asmens duomenis, reikalauti, kad neteisingi, neišsamūs ir netikslūs Jūsų asmens duomenys būtų ištaisyti ar nebebūtų toliau tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Slapukų surinkti Jūsų asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo bei kitų asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų nuostatomis. Vadovaudamiesi teisės aktų reikalavimais mes taikome saugumo priemones, kurios užkirstų kelią neteisėtam Jūsų asmens duomenų atskleidimui bei neteisėtam jų panaudojimui.

Print Friendly, PDF & Email