KVIETIMAS BAIGĖSI

Kviečiame teikti pastabas finansinės priemonės „Investicijos (įskaitant tvarias) į žemės ūkio valdas“ atrankos sąlygoms

Kviečiame teikti pastabas finansinės priemonės „Investicijos (įskaitant tvarias) į žemės ūkio...

Nacionalinė plėtros įstaiga „Investicijų ir verslo garantijos“  (INVEGA)  kviečia finansų tarpininkus teikti pastabas finansinės priemonės „Investicijos (įskaitant tvarias) į žemės ūkio valdas“ finansų tarpininkų atrankos sąlygų sąvado projektui. 

Priemonės tikslas – teikiamos paskolos veiklai, susijusiai su tvariomis investicijomis į žemės ūkio valdas, – skatinant tvarią žemės ūkio produktų gamybą, remiant investicijas, kuriomis prisidedama prie klimato kaitos švelninimo ir prisitaikymo prie jos, taip pat prie atsinaujinančios energijos gamybos ir aukštesnių gyvūnų gerovės standartų.  

Taip pat teikiamos paskolas veiklai, susijusiai su investicijomis į žemės ūkio valdas, – remiant žemės ūkio valdų modernizavimą, didinant žemės ūkio sektoriaus konkurencingumą, skatinant didesnės pridėtinės vertės žemės ūkio produktų kūrimą, diegiant inovacijas, naujas technologijas, skatinant tvarią žemės ūkio produktų gamybą bei ją skaitmenizuojant. 
 
Kviečiame susipažinti su finansinės priemonės „Investicijos (įskaitant tvarias) į žemės ūkio valdas“ finansų tarpininkų atrankos sąlygų sąvado projektu: 

Finansinės priemonės „Investicijos (įskaitant tvarias) į žemės ūkio valdas“ finansų tarpininkų atrankos sąlygų sąvadas

Pastabas galima teikti iki 2024 m. kovo 29 d. (imtinai)  el. paštu zuinvesticijos@invega.lt 

Kvietimas dalyvauti finansų tarpininkų atrankoje bus paskelbtas artimiausiu metu.